Kampagnefilm produceret for Compass Group

Compass Group

I samarbejde med &Partner producerede vi denne kampagnefilm om den nye satsning fra Compass Group: Kulinariet. Er du interesseret i at få produceret en lignende film? Så kan du her læse mere om, hvordan vi ville gribe projektet an, hvad vi leverer og hvad det cirka koster at producere. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil …

learningbank præsentationsfilm produktion på hvid baggrund og med animationer

Learningbank

Videoproduktion for Learningbank lavet med en blanding af studieoptagelser med statister, og animationer af grafik og software interface.

Bygningsstyrelsen

Det var et drømmejob at komme op i danmarks højeste kran og filme slagets gang når Bygningsstyrelsen skaber rammerne for offentlige institutioner i Danmark.

BB Fiberbeton

For at vise betonelementernes rejse viser vi byggeprocessen baglæns – fra færdig bygning til arkitektens indledende idé. Det er blevet til en anderledes og spændende film, som vi er stolte af at have produceret.

Furesø Kommune

Furesø Kommune

Furesø Kommune ville gerne vise kommunens gode forhold for børnefamilier. Filmen har fået det autentiske børneperspektiv ved at spænde 2 Gopro Hero kameraer på hovedet af 5-årige Filippa og sende hende ud i virkeligheden. Efterfølgende så vi de mange timers optagelser igennem og klippede highlights ud fra dagen.