Priser

Find selv din pris!

I vores portfolio kan du se en række film vi har lavet for vores kunder. Du kan se filmenes budget og en beskrivelse af opgaven, så du nemt kan sammenligne med dit eget projekt. På den måde kan du hurtigt få en ide om budgettet på dit filmprojekt.

Portfolio

Kontakt os!

Få et estimat på netop din film ved at give os en kort beskrivelse af dit projekt. Du kan også bede om at blive ringet op og få uforpligtende sparring på dine ideer!

Kontakt

Time & Material vs Fixed price

Filmproduktion er en kreativ proces, hvor der kan og skal ske uforudsete ting hen ad vejen, der kan føre til et bedre produkt eller et skift i målsætning eller strategi. Det er et positivt træk. Derfor laver vi som udgangspunkt ikke faste priser og slagtilbud, men afregner istedet efter timeforbrug og estimerer ved starten af hvert projekt, hvor mange timer vi tror der skal bruges på den givne opgave. Vi lægger derfor vægt på at være i tæt dialog med kunden under hele processen, hvor budget og målsætning løbende kan diskuteres og revideres. Vi har helt konkret en timer kørende (toggl.com) der registrerer præcis, hvor meget tid vi lægger i hver videoproduktion. Vi foretrækker nemlig at bruge timerne på det kreative arbejde istedet for på krav-specifikationer og administration. Det viser sig altid at være en fordel for kunden og det færdige produkt.

Prisniveau

Vores indtryk er at vi i forhold til vores konkurrenter prismæssigt ligger i den mere overkommelige ende, specielt set i forhold til den kvalitet og det engagement, man får med i pakken. Det er dels fordi vi er en relativt nystartet virksomhed (Nerd Productions blev CVR-registreret i 2008), dels fordi de teknologiske landvindinger det sidste årti har gjort det meget billigere at producere professionel video, hvis bare man har teknisk snilde, knowhow og et kreativt mindset – og dels fordi vi ikke er sat i verden for at skrabe penge sammen til nogle investorer. Vi er kun os selv, og vores økonomiske målsætning er ikke højere end at få lov at blive ved med at leve af det, vi er gode til og passionerede omkring: Filmproduktion.

Spænder bredt

Vi laver produktioner til få tusind kroner, der er færdige samme eftermiddag, og produktioner, der strækker sig over uger eller måneder med budgetter mellem 100- og 200.000 kr. De fleste film vi laver ligger i 20-30 tusind kroners klassen og er typisk webfilm, kampagnefilm eller TV-reklamer. Produktionen strækker sig for det meste over 2-4 uger og er ofte en blanding af filmoptagelser og animationer.

Her kan du læse mere om hvad det koster at få vist en reklamefilm på TV.