nerd om os
nerd om os
nerd om os

Priser


Vi laver film i alle prisklasser: Produktioner til under 10.000 kr., der er færdige samme eftermiddag, produktioner til hundrede tusinde kroner, der strækker sig over mange måneder og alt derimellem.

Den typiske produktion

Mange af vores film ligger i et prisspænd mellem 75-100 tusinde kroner og er gennemarbejdede kampagnefilm, animationsfilm eller TV-reklamer, hvor vi står for hele processen – fra idé, manus og storyboard, til optagelser, klip, design, animation, colorgrading og lyddesign. Sådan en produktion strækker sig for det meste over 2-3 måneder.

Vi laver dog også produktioner til både lavere og højere budgetter. Vi budgetlægger ud fra en fast timepris, og vi kan derfor nemmest sammensætte en løsning, hvis vi kender budgetrammen fra starten. Det handler nemlig om, hvormange timer vi kan bruge på de forskellige faser i produktionen.

Læs mere om hvordan vi sammensætter budgetter i vores guide til at forstå budgettet for din filmproduktion og se eksempler på priser i vores portfolio.

Prisniveau

Vores indtryk er, at vi prismæssigt ligger ca. midt i branchen. Du vil sagtens kunne finde folk, der tilbyder videoproduktioner billigere end vi gør, typisk one-man-bands, freelancere eller folk der producerer den samme skabelon-film, ligegyldigt hvem kunden er og hvilket formål filmen skal tjene.

Du kan også opleve at skulle betale det 4-dobbelte hos de store bureauer eller produktionsselskaber, hvor hele møllen skal sættes i sving, før der kommer noget ud i den anden ende.

Grunden til at du får meget kvalitet og engagement for pengene hos os, er dels fordi det sidste årtis teknologiske landvindinger har gjort det billigere at producere professionel video uden en startkapital på mange millioner. Og dels fordi vi ikke er sat i verden for at skrabe penge sammen til investorer. Vi er kun os selv, og vores økonomiske målsætning er ikke højere end at få lov til at leve af vores passion for film.

Transparente priser

Filmproduktion er en kreativ proces, hvor der kan ske uforudsete ting hen ad vejen, der kan føre til et skift i koncept eller strategi. Derfor laver vi som udgangspunkt ikke pakkepriser og slagtilbud, men budgetterer i stedet efter estimeret timeforbrug. Vi lægger derfor vægt på at have en tæt og transparent dialog med kunden under hele processen, hvor budget og plan løbende kan diskuteres og revideres – såfremt alle parter er indforstået.

Vi har helt konkret en timer kørende der registrerer præcis, hvor meget tid vi lægger i videoproduktionen. Vi foretrækker nemlig at bruge timerne på det kreative arbejde i stedet for på krav-specifikationer og administration. Det viser sig altid at være en fordel for både kunden og det færdige produkt.

Læs mere om hvordan vi sammensætter budgetter i vores guide til at forstå budgettet for din filmproduktion.Kontakt

Hvad har filmene i vores portfolio kostet? Hvad vil dit projekt koste?

Få et konkret tilbud på din produktion – eller sæt os ind i dine tanker, så vi kan give dig uforpligtende sparring på dine idéer.  “I går havde vi gallapremiere i vores store auditorium, hvor vi havde indbudt alle hospitalets medarbejdere til at komme til premieren. Vi havde rullet den røde løber ud, bød på popcorn og sodavand- og så blev der set film. Og det var en stor succes. Folk var meget rørte og stolte og fire ud af syv medvirkende var oppe at stå og svare på spørgsmål. Så fedt!”

  Tanya Vorm

  Kommunikationschef, Bispebjerg Hospital

  “Vi har samarbejdet med Nerd Productions siden 2016. De har en rigtig god forståelse for kontekster og målgrupper og har derfor kunnet hjælpe hele vejen fra konceptualisering til produktion. Og så er de gode til at holde sig målet for øje og byde ind med reflekterede input og kritisk sans undervejs. Uanset om der er tale om en animeret promotionfilm, en konferencefilm eller noget så gakket som en trailer til en fiktiv film til brug ved en gallafest, kan man regne med, at Nerd leverer kreative løsninger af høj kvalitet – hver gang. Og så er hele teamet i øvrigt fantastisk behagelige, engagerede og fleksible mennesker at arbejde sammen med.”

  Lisa Damgaard

  Partner, Crone & Co

  Vi har været virkelig glade for at have NERDBOX på byggepladsen – det har gjort en kæmpe forskel. Da kameraet var nede fordi der var et problem med strømmen, ringede folk med det samme – for de bruger det hver dag. Vi havde en lignende byggesag i nærheden, og der skulle vi også have haft nerdbox på – det havde været godt. Når man ikke nødvendigvis lige er på pladsen hver dag, så er det guld værd at billederne har så høj kvalitet at man kan zoome ind og lige tjekke fx om et bestemt stykke arbejde er blevet udført eller om nogle bestemte byggematerialer er blevet leveret.

  Michael Clemen Lund

  Projektleder, DS Parkeringshuse

  “The guys at Nerd Productions are amazing. Words cannot describe how glad I am that they were a part of making Urban Decay a success! I love the videos.”

  Hildur Ársælsdóttir

  Scandinavian Product Manager, Urban Decay

  “Det overrasker mig stadig at svaret altid er “JA”, uanset om vi skal have en skuespiller til at gå op i flammer eller en julemands-kane til at styrte ned på taget af en Burger King restaurant. Det er én af grundene til at vi altid går til Nerd Productions når vi har behov for high end filmproduktion og et kreativt samarbejde der er til at stole på.”

  Jacob Færtz

  Founder & CEO, &Partner

  “Vi har haft samarbejde med Nerd Productions i tre år nu, som fra starten har haft en god fornemmelse for deltagerne og budskabet. De har engageret sig ikke bare i selve produktionen men også i historien bag, hvilket har gjort samarbejdet og dermed også produktet let og flydende. Det har givet deltagerne, som for de flestes vedkommende ikke har været synderligt medievante, en tryg ramme til at fortælle deres historie igennem.”

  Jane D. Marco

  Udviklingskonsulent, Københavns Kommune

  “Nerd Productions havde fra starten et kreativt drive og en professionalisme der gav ro i maven. Vi skulle lancere en ny dansk boligportal og havde behov for at give nye besøgende en let og engagerende præsentation af vores koncept. Implementeringen af forside-filmen har været én stor succes. Der har været virkelig god respons fra brugerne og vi kan registrere at de generelt ser filmen til ende og derfra kommer godt videre i systemet, hvilket var vores altoverskyggende målsætning. Vi vil klart anbefale Nerd Productions, som løste opgaven til stor tilfredshed, med god kommunikation hele vejen igennem produktionen.”

  Kim Petersen

  Partner, Bolighandel.dk

  “Igen i år har vi valgt at Nerd Productions skal stå for al videoproduktion ved den internationale finale i Creative Business Cup. Vi har brugt videoen fra sidste år meget mere end forventet, for den bliver modtaget endnu bedre, end vi havde håbet. Show it, don’t tell it! Det er den bedste måde, hvorpå vi kan give vores målgruppe et indblik i, hvad Creative Business Cup er. En video fanger lyd, billeder, ord og stemninger – og er 10 gange bedre til at skabe forståelse end vores egne ord.”

  Margit Frøjk Lind

  Konsulent, Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi

  “Vi har ved snart mange lejligheder brugt Nerd Productions i vores arbejde med film på nettet. Det selvom vi har egen filmmand i koncernen. I vores branche med hurtige beslutninger og korte deadlines, excellerer Nerd ved at være fleksible og stå klar med kort varsel. Samtidig er deres løsning skalérbar – hvor vi nogle gange ’bare’ har brug for en kameramand, og andre gange har brug for sparring på koncept og en mere selvstændig projektledelse af opgaven. Her viser Nerd god forståelse for at ramme den rigtige stil og tone, alt efter filmens målgruppe og anvendelsesområde. Nerd er slet og ret value for money og får mine varmeste anbefalinger.”

  Martin Christiansen

  Head of Communications, Rambøll

  “Nerd Productions evner at være tilstede ved vores events uden at blive bemærket af deltagerne. Det er en sjælden egenskab, som jeg sætter utrolig stor pris på.”

  Rie Munk

  PR Manager, L'Oreal