Hvad vil det koste at producere din film?


Vi laver film i alle prisklasser. Produktioner til få tusind kroner, der er færdige samme eftermiddag, og produktioner, der strækker sig over uger eller måneder med budgetter op til mange hundrede tusinde kroner – og alt derimellem. De fleste film vi laver ligger i 75-100 tusind kroners klassen og er gennemarbejdede kampagnefilm, animationsfilm eller TV-reklamer, hvor vi står for hele processen – fra idé, manus og storyboard, til optagelser, klip, design, animation, colorgrading og lyddesign. Sådan en produktion strækker sig for det meste over 2-3 måneder.

Prisniveau

Vores indtryk er at vi rent prismæssigt ligger sådan ca midt i branchen. Du vil sagtens kunne finde folk, der tilbyder videoproduktioner billigere end vi gør, typisk one-man-bands eller freelancere, eller folk der producerer den samme skabelon-film ligegyldigt hvem kunden er og hvilket formål filmen skal tjene. Du kan også opleve at skulle betale det 2, 3, 4-dobbelte hos de store bureauer eller produktionsselskaber, hvor hele møllen skal sættes i sving før der kommer noget ud i den anden ende. Grunden til at du får meget kvalitet og engagement for pengene hos os, er dels at vi er en relativt nystartet, ung og moderne virksomhed (Nerd Productions blev CVR-registreret i 2008), dels fordi de teknologiske landvindinger det sidste årti har gjort det meget billigere at producere professionel video, uden en startkapital på mange millioner – og dels fordi vi ikke er sat i verden for at skrabe penge sammen til nogle investorer. Vi er kun os selv, og vores økonomiske målsætning er ikke højere end at få lov til at blive ved med at leve af det, vi er gode til og passionerede omkring: Filmproduktion.

Budgetter: Timeforbrug + udgifter

Filmproduktion er en kreativ proces, hvor der kan og skal ske uforudsete ting hen ad vejen, der kan føre til et skift i koncept eller strategi, og ultimativt til et bedre produkt. Det er et positivt træk. Derfor laver vi som udgangspunkt ikke pakkepriser og slagtilbud, men budgetterer i stedet efter estimeret timeforbrug. Vi lægger derfor vægt på at være i tæt dialog med kunden under hele processen, hvor budget og plan løbende kan diskuteres og revideres – såfremt alle parter er indforstået. Vi har helt konkret en timer kørende der registrerer præcis, hvor meget tid vi lægger i videoproduktionen. Vi foretrækker nemlig at bruge timerne på det kreative arbejde i stedet for på krav-specifikationer og administration. Det viser sig altid at være en fordel for både kunden og det færdige produkt.

Her kan du læse mere om hvad det koster at få vist en reklamefilm på TV.Kontakt

Hvad har filmene i vores portfolio kostet? Hvad vil dit projekt koste?

Få et konkret tilbud på din produktion – eller sæt os ind i dine tanker, så vi kan give dig uforpligtende sparring på dine idéer.