nerd om os
nerd om os
nerd om os

Referencer & testimonials


Vi har produceret film i 15 år og har samarbejdet med en lang række små og store organisationer i ind- og udland. Vi er stolte af at have leveret film til så mange forskellige mennesker og organisationer. Tak for samarbejdet.“I går havde vi gallapremiere i vores store auditorium, hvor vi havde indbudt alle hospitalets medarbejdere til at komme til premieren. Vi havde rullet den røde løber ud, bød på popcorn og sodavand- og så blev der set film. Og det var en stor succes. Folk var meget rørte og stolte og fire ud af syv medvirkende var oppe at stå og svare på spørgsmål. Så fedt!”

Tanya Vorm

Kommunikationschef, Bispebjerg Hospital

“Vi har samarbejdet med Nerd Productions siden 2016. De har en rigtig god forståelse for kontekster og målgrupper og har derfor kunnet hjælpe hele vejen fra konceptualisering til produktion. Og så er de gode til at holde sig målet for øje og byde ind med reflekterede input og kritisk sans undervejs. Uanset om der er tale om en animeret promotionfilm, en konferencefilm eller noget så gakket som en trailer til en fiktiv film til brug ved en gallafest, kan man regne med, at Nerd leverer kreative løsninger af høj kvalitet – hver gang. Og så er hele teamet i øvrigt fantastisk behagelige, engagerede og fleksible mennesker at arbejde sammen med.”

Lisa Damgaard

Partner, Crone & Co

Vi har været virkelig glade for at have NERDBOX på byggepladsen – det har gjort en kæmpe forskel. Da kameraet var nede fordi der var et problem med strømmen, ringede folk med det samme – for de bruger det hver dag. Vi havde en lignende byggesag i nærheden, og der skulle vi også have haft nerdbox på – det havde været godt. Når man ikke nødvendigvis lige er på pladsen hver dag, så er det guld værd at billederne har så høj kvalitet at man kan zoome ind og lige tjekke fx om et bestemt stykke arbejde er blevet udført eller om nogle bestemte byggematerialer er blevet leveret.

Michael Clemen Lund

Projektleder, DS Parkeringshuse

“The guys at Nerd Productions are amazing. Words cannot describe how glad I am that they were a part of making Urban Decay a success! I love the videos.”

Hildur Ársælsdóttir

Scandinavian Product Manager, Urban Decay

“Det overrasker mig stadig at svaret altid er “JA”, uanset om vi skal have en skuespiller til at gå op i flammer eller en julemands-kane til at styrte ned på taget af en Burger King restaurant. Det er én af grundene til at vi altid går til Nerd Productions når vi har behov for high end filmproduktion og et kreativt samarbejde der er til at stole på.”

Jacob Færtz

Founder & CEO, &Partner

“Vi har haft samarbejde med Nerd Productions i tre år nu, som fra starten har haft en god fornemmelse for deltagerne og budskabet. De har engageret sig ikke bare i selve produktionen men også i historien bag, hvilket har gjort samarbejdet og dermed også produktet let og flydende. Det har givet deltagerne, som for de flestes vedkommende ikke har været synderligt medievante, en tryg ramme til at fortælle deres historie igennem.”

Jane D. Marco

Udviklingskonsulent, Københavns Kommune

“Nerd Productions havde fra starten et kreativt drive og en professionalisme der gav ro i maven. Vi skulle lancere en ny dansk boligportal og havde behov for at give nye besøgende en let og engagerende præsentation af vores koncept. Implementeringen af forside-filmen har været én stor succes. Der har været virkelig god respons fra brugerne og vi kan registrere at de generelt ser filmen til ende og derfra kommer godt videre i systemet, hvilket var vores altoverskyggende målsætning. Vi vil klart anbefale Nerd Productions, som løste opgaven til stor tilfredshed, med god kommunikation hele vejen igennem produktionen.”

Kim Petersen

Partner, Bolighandel.dk

“Igen i år har vi valgt at Nerd Productions skal stå for al videoproduktion ved den internationale finale i Creative Business Cup. Vi har brugt videoen fra sidste år meget mere end forventet, for den bliver modtaget endnu bedre, end vi havde håbet. Show it, don’t tell it! Det er den bedste måde, hvorpå vi kan give vores målgruppe et indblik i, hvad Creative Business Cup er. En video fanger lyd, billeder, ord og stemninger – og er 10 gange bedre til at skabe forståelse end vores egne ord.”

Margit Frøjk Lind

Konsulent, Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi

“Vi har ved snart mange lejligheder brugt Nerd Productions i vores arbejde med film på nettet. Det selvom vi har egen filmmand i koncernen. I vores branche med hurtige beslutninger og korte deadlines, excellerer Nerd ved at være fleksible og stå klar med kort varsel. Samtidig er deres løsning skalérbar – hvor vi nogle gange ’bare’ har brug for en kameramand, og andre gange har brug for sparring på koncept og en mere selvstændig projektledelse af opgaven. Her viser Nerd god forståelse for at ramme den rigtige stil og tone, alt efter filmens målgruppe og anvendelsesområde. Nerd er slet og ret value for money og får mine varmeste anbefalinger.”

Martin Christiansen

Head of Communications, Rambøll

“Nerd Productions evner at være tilstede ved vores events uden at blive bemærket af deltagerne. Det er en sjælden egenskab, som jeg sætter utrolig stor pris på.”

Rie Munk

PR Manager, L'Oreal


Vi er stolte over at være leverandør til fx:


Bygningsstyrelsen
MTG TV
Københavns Åbne Gymnasium
Cisternerne
FUTU InnovationsBureau
Bolighandel.dk
T-Shirts and Suits
LETT Advokater
Kolorit
Fodboldfabrikken
TV3
Christian Lemmerz
Viaplay
Erik A. Frandsen
Maja Lisa Engelhardt
Peter Brandes
2200 Godnathistorier
Backspin
Bogvenner
Cirkelines Æske
Clarisonic
HOFOR
Creative Business Cup
Lancôme
Energicenter Voldparken
BRF Kredit
Mob-Squad
Michael Lodberg Olsen
Ole Kassow
L’Oreal
Eventyrlig søndag
Fødevarebanken
Transmogriffen
Byhaven 2200
Brokenhagen
Knib Nu
Erhvervsmentorkorpset
Mogens Lykketoft
Giv Håb
Red Barnet Ungdoms Lektiecafé
Stop Spild Af Mad
Outsideren
Pantbørsen
SIND Ungdom
TagTomat
Trail-Skrald
Lindehaven
Frivillighedens Dag
Bryst Galla
Mind Your Own Business
Golden Days
Henrik Poulsen
Kor-Atoriet
Akademikercentret
Henrik Rindom
Bubber
Frederiksberg Kommune
Secubi
Værestedet Fisken
H.K.H. Prins Joachim
CPH Talks
Den Sociale Retshjælp
Det Mobile Fixerum
Dyrk Nørrebro
Fremtidsværkstedet
KMD
Lektiehjælpen
Settlementet
SPUA
TV3 Sport
Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi
Furesø Kommune
360 Wealth
Cathrine Raben
Anders Samuelsen
Tag Del
Ungdommens Røde Kors
Uffe Ellemann-Jensen
Paradise Hotel
Masterchef
Henrik Yde
Fristet
For Lækker Til Love
Familien På Bryggen
Tina Müller
Tommy Kjærsgaard
GoMinisite
CPH Volunteers
Roskilde Festival
Haslebo & Partnere
Nordisk Råd
Dansk Ungdoms Fællesråd
Viasat
Rambøll
Living Art
PB Action
Bookband.dk
We Love Sanne
Brian Laudrup
Brian Mathiasen
Carsten Werge
Henrik Knudsen
Jan Mølby
Nicolas Kiesa
Preben Elkjær
NetCompany
Sønderhaven
The Bike Collection
Spil Dansk Dagen
Roskilde Katedralskole
B&W Grand Ballroom
Kontrolrum
Boskov Solenergi
Swing Shoes
KODA
Louise Dubiel
Systime
Robinson Ekspeditionen
Ballerup Kommune

 

Tak for samarbejdet