nerd om os
nerd om os
nerd om os

Vis din reklamefilm i TV eller biografen


At producere en reklamefilm og at få vist den på TV eller i biografen er to forskellige ting: Et produktionsselskab producerer reklamefilmen, og en TV-station eller distributør viser reklamen. Men ambitionsniveauet skal helst matche – hvis du investerer mange penge i produktionen, giver det ikke mening at spare på visningen. Og omvendt.

Få vist en reklamefilm på TV


Når du gerne vil have vist en reklame på TV, skal du først undersøge hvor og hvornår din målgruppe ser TV. Når du har fundet frem til en kanal, aftales visningen med den pågældende TV-station. Prisen for visning afhænger af forskellige ting, fx tidspunkt, sæson og reklamens længde.

Der er forskellige TV-stationer. TV2 er en af de store spillere i Danmark, som rammer relativt bredt. Læs om annoncering på TV2 og se en prisliste.

Hos Nerd Productions har vi produceret mange reklamer, der er blevet vist på TV, fx denne film om [jo:ga]. Vi hjælper gerne både med at producere reklamefilmen og at få en visningsaftale på plads.

Få vist en reklamefilm i biografen


Hvis du går efter at vise din reklamefilm i biografen, skal du undersøge hvilke film og/eller biografer, der er relevante for din målgruppe. Der er stor forskel på at vise din reklamefilm i fx Cinemaxx og i nichebiografen Øst for Paradis. Prisen for visning aftales med den relevante distributør og afhænger af forskellige ting, fx tidspunkt, sæson og reklamens længde.

Der er forskellige distributører, fx Nordisk Film, som opererer med denne prisliste.

Vi har produceret mange reklamer, der er blevet vist i biografen, fx denne film om Beauty Bear Vitamins. Vi hjælper gerne både med at producere reklamefilmen og at få en distributionsaftale på plads.

Få produceret en reklamefilm


Læs mere om vores tilgang til at producere reklamefilm og se eksempler på reklamefilm og priser.