Nerd Productions er et lille produktionsselskab i København som laver filmproduktion og videoproduktion.

Produktionsselskab i København

Vi har et tv-studie og faciliteter til postproduktion i København. Herfra styrer og producerer vi det meste af vores output. Vi optager dog ikke kun i København, men tager gerne rundt i landet eller til udenlandet.

Studie


Vores studie ligger i Valby i Carlsbergs gamle kapselfabrik. Her har vi fx mulighed for at optage med green screen, og vi kan optage lyd i meget høj kvalitet.

Udstyr


Vi har det bedste udstyr og skyder fx film med Blackmagic Ursa Mini Pro 4,6K filmkameraer. Vi går rigtig meget op i udstyr og lejer det ud til andre filmproducenter. Vi har endda udviklet vores helt egen timelapse-løsning, NerdBox, for at kunne optage timelapse-film i bedst mulig kvalitet.

Læs mere om NerdBox og se det meste af vores udstyr på vores udlejningssite.

Software


I præproduktionen bruger vi værktøjer, der giver os mulighed for at udvikle sammen med vores kunder og gør det nemt at give feedback.

I postproduktionen redigerer vi typisk video i Adobe Premiere Pro, animerer i Adobe After Effects, colorgrader i Davinci Resolve og 3D-emulerer i Cinema 4D. Vi har adgang til forskellige services, hvor vi frit kan benytte fx stock-footage og musik.


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.