Kampagnefilm produceret for Compass Group

Compass Group

I samarbejde med &Partner producerede vi denne kampagnefilm om den nye satsning fra Compass Group: Kulinariet. Er du interesseret i at få produceret en lignende film? Så kan du her læse mere om, hvordan vi ville gribe projektet an, hvad vi leverer og hvad det cirka koster at producere. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil …

Vikingebro filmproduktion

Kroppedal Museum

Kryds broen til vikingernes verden – lige udenfor København. Vikingebro er verdens længste rekonstruktion af en vikingebro. Se den blive til i denne poetiske og stemningsfulde film, som vi har produceret i samarbejde med Kroppedal Museum. Er du interesseret i at få produceret en lignende film? Så kan du her læse mere om, hvordan vi ville gribe projektet an, hvad …

Nerd Productions præsenterer Europa-Parlaments: Interviewet de mindst ventede

Europa-Parlamentet

Denne videoproduktion blev til i samarbejde med de gode folk fra Europa-Parlamentet, en bunke fantastiske børn og en række intetanende politikere.

Reklamefilm for Retap - A Fresh Start om genanvendelig flaske til postevand

Retap

Reklamefilm produceret for Retap, et dansk firma der laver miljøvenlige glasflasker til postevand.

learningbank præsentationsfilm produktion på hvid baggrund og med animationer

Learningbank

Videoproduktion for Learningbank lavet med en blanding af studieoptagelser med statister, og animationer af grafik og software interface.

Bygningsstyrelsen

Det var et drømmejob at komme op i danmarks højeste kran og filme slagets gang når Bygningsstyrelsen skaber rammerne for offentlige institutioner i Danmark.

BB Fiberbeton

For at vise betonelementernes rejse viser vi byggeprocessen baglæns – fra færdig bygning til arkitektens indledende idé. Det er blevet til en anderledes og spændende film, som vi er stolte af at have produceret.