Lejebetingelser

Nerd Productions Rental
Carl Jacobsens Vej 16, Opg 6, 3.sal
Tlf. 40 42 74 72

Vi har en bagatelgrænse på 500 kr for hver samlede udlejning. Lej derfor enten udstyret i flere dage, eller lej noget af vores andet udstyr i samme omgang.

Udlevering eller returnering uden for normal åbningstid koster 500 kr per gang.

Perioder og datoer
Lejet udstyr faktureres for optagedage. Optagedage angiver de dage hvor udstyret er fuldt til rådighed for lejer. Det er muligt at aftale afhentning af udstyret allerede dagen inden første optagedag efter kl. 13:00, og returnere udstyret dagen efter sidste optagedag inden kl. 11:00. Afhentningsdage og returneringsdage er gratis. Returneringsdatoen aftales senest ved afhentning af udstyret. Returneres udstyret ikke senest på den aftalte returneringsdato, vil der for hver ekstra dag blive faktureret for en ekstra optagedag.
Eksempel: Du ønsker at bruge noget udstyr tirsdag på en optagelse. Afhentning er mandag efter kl. 13:00, og returnering er onsdag før kl. 11.00. Du vil skulle betale for 1 optagedag.
Afleveres udstyret ikke på den senest aftalte afleveringsdato, vil der for hver ekstra dag blive faktureret en ekstra udlejningsdag til udlejningsperioden.

Tab eller skader
Det lejede udstyr skal være opbevaret i en forsvarligt aflåst bygning, eller være under effektivt opsyn. Det skal behandles sikkert, forsvarligt og forsigtigt. Udstyret skal generelt opbevares og behandles så det overholder Alm. Brands betingelser for dækning ved erhvervsforsikring. Ved tab eller skade på det udlejede udstyr, hvor betingelserne overholdes og forsikringsselskabet dækker tab eller skade, påhviler det lejeren at betale en selvrisiko på op til DKK 5.000,00 pr lejet genstand. Ved tab eller skade på det udlejede udstyr, hvor betingelserne ikke overholdes i en sådan grad at forsikringsselskabet dækker det, påhviler det lejeren at erstatte udstyrets fulde værdi.

Rådgivning og vejledning
Når du lejer vores udstyr giver vi gerne rådgivning og vejledning, men det er dit eget (lejers) ansvar at sikre, at det lejede udstyr er velegnet til det, du som lejer vil bruge det til, og at du kan finde ud af benytte det, indstille det og passe på det.

Persondata
Når du lejer udstyr bruger vi dine personlige oplysninger til at administrere dine bookinger, aftaler, fakturering og din konto på vores website m.m. Se vores persondatapolitik.

Alle priser er ex moms.