Forretningsbetingelser

Når du køber et produkt af os, køber du den færdige film. Vi opbevarer typisk råmaterialet for lettere at kunne løse en ny opgave for dig, men som kunde betaler du ikke for dette og har derfor ikke krav på eller sikkerhed for, at vi opbevarer det.

Udlevering og rettighedsfrikøb af råmateriale

Det er muligt at få overdraget råmaterialet, men i de fleste tilfælde anbefales det ikke: Der skal en fagperson til at navigere i filformaterne og det ustrukturerede materiale, og vi er ikke interesseret i at få noget arbejde offentliggjort som vi ikke selv synes er færdigt.
Hvis man alligevel vil have udleveret råmaterialet er der 3 typer udgifter forbundet med det:

1) Tidsforbruget for overdragelse af råmateriale vil typisk være 1-5 timer afhængigt af hvornår i processen det sker. Det afregnes med timepris på 700 kr/t ex moms.
2) Udgift til det datamedie som optagelserne skal lægges på, fx et databånd eller en harddisk.
3) Ved rettighedsfrikøb af råmaterialet betales et beløb svarende til 50% af prisen for det projekt hvor materialet blev produceret. Dvs hvis det projekt som der ønskes råmateriale udleveret fra kostede 30.000 kr, så vil frikøb af råmaterialet koste 50% af 30.000 kr = 15.000 kr.

Man behøver ikke at beslutte sig for dette ved projektets start, men kan sagtens henvende sig angående dette op til flere år efter projektet er færdigt, da vi typisk stadig har råmaterialet liggende.

Ved “Råmateriale” forstås de stillbilleder, video/filmoptagelser, lydoptagelser, grafisk materiale, projektfiler fra fx Premiere Pro, After Effects og Davinci Resolve, animationsfiler og lignende, der er produceret i forbindelse med et projekt, og som ikke udgør det færdige produkt.

Priser angives eksklusiv moms


Alle priser i alle former for materiale sendt fra Nerd Productions er eksklusiv moms, med mindre andet er angivet.


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.