Nerd Productions er et lille produktionsselskab i København som laver filmproduktion og videoproduktion.

Et produktionsselskab i København

Vi har et tv-studie og faciliteter til postproduktion i København. Herfra styrer og producerer vi det meste af vores output. Vi optager dog ikke kun i København, men tager gerne rundt i landet eller til udenlandet.

Erfarne filmfolk der brænder for god videoproduktion


Vi består af en kerne af filmfolk i København, der brænder for at lave gode film og sætter en ære i at levere et så professionelt resultat som muligt. Hvis vi skal lave det bedste filmhåndværk, kræver det mange kompetente hænder og et stort budget. Men i mange tilfælde kan vi sagtens nøjes med mindre. Vi går op i at lave en grundig forventningsafstemning og at få den kommunikative strategi helt på plads, inden vi igangsætter en videoproduktion.

Et lille produktionsselskab med et stort netværk


Udover den faste kerne har vi et rigt netværk af dygtige folk, som vi har et tæt og smidigt samarbejde med. Derfor kan vi nemt skalere op og ned afhængigt af produktionens størrelse, krav, budget og geografi.

Produktionsselskabet der følger med hele vejen


Fordi vi er et lille produktionsselskab har vi en personlig relation til vores kunder og personlige ambitioner med alle projekter. Vi engagerer os og ser projektet som vores eget. Det betyder også, at vi ikke er blege for at stille kritiske spørgsmål til jeres oplæg, hvis vi mener, der er plads til forbedring på den ene eller anden front.


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.