Nerd Productions er et lille produktionsselskab i København som laver filmproduktion og videoproduktion.

Et produktionsselskab i København

Et lille produktionsselskab der brænder for god videoproduktion

Vi består af en kerne af filmfolk der brænder for det de laver og som sætter en ære i at levere et så professionelt resultat som muligt. Udover den faste kerne har vi et rigt netværk af filmarbejdere indenfor branchen som vi har et fast og smidigt samarbejde med. Derfor kan vi nemt skalere op og ned afhængigt af produktionens størrelse, krav og budget. Der er ingen tvivl om at hvis man vil have det lækreste filmhåndværk så kræver det mange kompetente hænder og et større budget – men der er heller ingen tvivl om at man i mange tilfælde godt kan nøjes med mindre. Derfor er det vigtigt med en grundig forventningsafstemning inden en hver videoproduktion.

Produktionsselskabet der følger med hele vejen

Fordi vi er et lille produktionsselskab der naturligt har en personlig relation til vores kunder, har vi også altid personlige ambitioner med projektet. Vi engagerer os og ser projektet som vores eget. Det betyder også at vi ikke er blege for at stille kritiske spørgsmål til jeres oplæg, hvis vi synes der er rum for forbedring på den ene eller den anden front.

Med København som base

Vi har et mindre tv-studie samt faciliteter til postproduktion i København. Herfra styres og produceres det meste af vores output. Vi optager dog ikke kun i København, men tager gerne rundt i landet eller udenlands for at filme.


Bliv kontaktet

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.