Nerd Productions er et lille produktionsselskab i København som laver filmproduktion og videoproduktion.

Om os

Vi er et lille produktionsselskab i København med stor kærlighed til filmproduktion. Vi har eksisteret i 15 år og har specialiseret os i at producere korte film som reklamer, explainers, brandingfilm og lignende. Når du samarbejder med os, får du:

En dedikeret samarbejdspartner


Vi har personlige ambitioner med alle de projekter, vi engagerer os i. Derfor følger vi altid projekterne helt til dørs. Og når du ringer, får du fat i mennesker, der rent faktisk sidder og arbejder på dit projekt.


Et fleksibelt hold


Vi er et lille produktionsselskab med et stort netværk. Det betyder, at vi altid har de kompetencer ved hånden, som vi har brug for. Og at vi nemt kan skalere størrelsen på holdet efter behov.


15 års erfaring med filmproduktion


Vi elsker at lave film – at sætte os ind i andre menneskers verden og hjælpe med at formidle essensen. Det har vi gjort i 15 år. Derfor ved vi, hvad der skal til for at skabe en god proces og et godt produkt.


 

Team


Alt Text
Bo Blaksteen
CREATIVE DIRECTOR

Bo er grundlægger og ejer af Nerd Productions og beskæftiger sig til daglig med projektledelse, kreativ ideudvikling samt arbejdet som filmfotograf og tilrettelægger. Han er på hjemmebane i improviserede filmshoots med et kamera i hånden og mere eller mindre umulige ideer i hovedet. Bo er en rutineret interviewer og er passioneret omkring altid at finde ind til den gode historie. På fridage kan du finde ham i en hængekøje med en akustisk guitar, grublende over nye kreative projekter.

(+45) 22 99 42 53
bo@nerdproductions.dk

Alt Text
Lasse Lyhne Abild
POSTPRODUCTION ÜBER-NERD

Lasse er ansvarlig for postproduktionsafdelingen og beskæftiger sig til daglig med optimering af det digitale workflow, videoredigering, datahåndtering, colorgrading og animation. Han er ekspert i Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects og Davinci Resolve – og føler sig aller mest i live når han har fundet en ny genvejstast eller integreret nye funktionaliteter fra en længe ventet softwareopdatering. På fridage kan du finde Lasse med sin elskede familie i biografen og se den nye superheltefilm.

(+45) 40 42 74 72
la@nerdproductions.dk

Alt Text
Marie Jørgensen
ANIMATOR & ILLUSTRATOR

Marie er den senest tilkomne nørd på holdet. Hun er ekspert i animation og illustration, og udfolder sig primært i Adobe After Effects og Adobe Photoshop, men også ofte med en god gammeldags pensel i hånden. Marie har en varm og organisk streg, der kan bringe nærvær og empati frem i selv det tørreste manuskript. Ved siden af sit daglige virke med grafik, storyboards og animation i Nerd Productions, driver Marie også yogaprints.dk – hvor du kan erhverve dig hendes mange forskellige illustrationer inden for yogaens verden.

(+45) 20 81 33 28
marie@nerdproductions.dk