Om Nørderne


Alt Text
Bo Blaksteen
KREATIV DIREKTØR

Bo er grundlægger og ejer af Nerd Productions og beskæftiger sig til daglig med projektledelse, kreativ ideudvikling samt arbejdet som filmfotograf og tilrettelægger. Han er på hjemmebane i improviserede filmshoots med et kamera i hånden og mere eller mindre umulige ideer i hovedet. Bo er en rutineret interviewer og er passioneret omkring altid at finde ind til den gode historie. På fridage kan du finde ham i en hængekøje med en akustisk guitar, grublende over nye kreative projekter.

(+45) 22 99 42 53
bo@nerdproductions.dk

Alt Text
Lasse Lyhne Abild
POSTPRODUCTION ÜBER-NERD

Lasse er ansvarlig for postproduktionsafdelingen og beskæftiger sig til daglig med optimering af det digitale workflow, videoredigering, datahåndtering, colorgrading og animation. Han er ekspert i Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects og Davinci Resolve – og føler sig aller mest i live når han har fundet en ny genvejstast eller integreret nye funktionaliteter fra en længe ventet softwareopdatering. På fridage kan du finde Lasse med sin elskede familie i biografen og se den nye superheltefilm.

(+45) 40 42 74 72
la@nerdproductions.dk

Alt Text
Marie Jørgensen
ANIMATOR & ILLUSTRATOR

Marie er den senest tilkomne nørd på holdet. Hun er ekspert i animation og illustration, og udfolder sig primært i Adobe After Effects og Adobe Photoshop, men også ofte med en god gammeldags pensel i hånden. Marie har en varm og organisk streg, der kan bringe nærvær og empati frem i selv det tørreste manuskript. Ved siden af sit daglige virke med grafik, storyboards og animation i Nerd Productions, driver Marie også yogaprints.dk – hvor du kan erhverve dig hendes mange forskellige illustrationer inden for yogaens verden.

(+45) 20 81 33 28
marie@nerdproductions.dk


Dynamisk netværk af nørder
Vi er en del af et inspirerende netværk af ligesindede nørder, der hver især har specialiseret sig indenfor forskellige aspekter af film og medieproduktion. Det betyder at vi altid har de kompetencer lige ved hånden, som kræves til et givent projekt, og at vi nemt kan skalere størrelsen på holdet efter behov. Vi kan fx rykke ud med 3 kameramænd, en lydmand, en tilrettelægger, en instruktør, en manuskriptforfatter, en storyboardtegner, en grafiker, en stillbilledefotograf og en speaker mm. – eller vi kan løse en opgave “VJ style”: med blot en enkelt mand, der både holder kamera, interviewer og klipper sammen bagefter.

Nørder og kærlighed
Vi elsker at lave film. At sætte os ind i andre menneskers verden og hjælpe med at formidle essensen audiovisuelt – om det er en historie, et produkt, en virksomhed, et menneske eller en ide er udfordringen den samme: Hvad er essensen i det, der skal formidles? Hvordan gør vi det på en spændende måde, så det engagerer modtageren og efterlader et indtryk? Vi er nogle nørder når det kommer til moderne digitalt udstyr og alt det jazz, men det er alt sammen kun redskaber, der tjener ét formål: At producere et stykke film, der har impact, og som vi kan være stolte af.

Småt = Godt
Nerd productions er et lille produktionsselskab. Det betyder blandt andet at vi har personlige ambitioner med alle de projekter, vi engagerer os i – at projekterne altid bliver fulgt helt til dørs – at det er de mennesker, der rent faktisk sidder og arbejder på filmen, som tager telefonen når kunden ringer, og at vi er dynamiske og fleksible at arbejde med. Det betyder også at pengene ikke går til bureaukrati og administration men at man kan få nogle mennesker, der elsker at lave film på sit eget hold – rigtige mennesker, rigtige relationer.

En god start
Når vi starter et projekt op med en kunde, er det vigtigste for os at forstå motivationen bag projektet. Hvorfor vil I lave en film? Når vi med jeres hjælp kan få et godt indblik i, hvorfor I vil påbegynde et filmprojekt, får vi mulighed for at gøre det, vi er bedst til: være kreative. Derfor er det vigtigt at inkludere os i projektet så tidligt som muligt. Det giver nemlig mulighed for at tænke ud af boxen og måske skabe en anden og bedre løsning end I ellers ville have valgt.